Színes combzokni

Combzokni szoknyával vagy rövidnadrággal

Bizonyos alkalmakra illik nagyon vonzóan, szexisen felöltözni, hiszen az adott esemény jellege ezt követeli meg. Sok hölgy választja a combzokni különféle típusait, mert ezek különleges megjelenést biztosítanak. Igazán extravagáns, merész hölgyeknek való a gabriellaharisnya.hu webáruház választékában szereplő Neila mintás pamut combzokni, ugyanakkor több másféle modell is vásárolható innen.

Ha a fekete színt részesíti előnyben, akkor választhatja például a Microfaser combzoknit, ami egy kiváló minőségű, matt mikrofibra anyagból előállított darab.

Érdemes beszereznie, hiszen egy divatos pulóverruhával remekül mutat egy ilyen zokni. Bájos hatást kelt ez a kombináció a hidegebb napokon, ráadásul nemcsak melegen tartja a térdeket, de igencsak strapabíró is, ráadásul nem szorítja el a lábakat, hanem kényelmes viseletet biztosít a viselőjének.

Nagyon jól néz ki egy farmer rövidnadrággal viselve, hiszen egyedi stílusról árulkodik. Viszont rövid szoknyával is hordható a combzokni, mondhatni mindennel passzol és rendkívül praktikus.

spacer