Széchényi 2020

Széchényi 2020 pályázati tervek

Az Európa Uniós tagság számos előnnyel jár, ha az adott ország jól ki tudja használni a lehetőségeket. Emellett a Széchényi 2020 pályázat is jelentős forrásokhoz juttathatja a különféle intézményeket.

A pályázati kiírások általában sok papírmunkával járnak, de napjainkban ez a lehetőség adott a különféle projektek megvalósítására. Az Olajág otthonok intézményes keretek között foglalkoznak idősotthonok működtetésével és különféle programok szervezésével, lebonyolításával.

Jelenleg a Széchényi 2020 keretein belül kerti oázis kiépítését tervezik Józsefvárosban, a Magdolna negyedben. A városi körülmények közepette kiemelten fontos a zöld terület, a kert illetve a parkok. Az idős embereknek gyakran nehezen megközelíthető egy-egy távolabbi hely, ezért kiemelten fontos, hogy az objektum közvetlen közelében legyen a zöldövezet.

A Széchényi 2020 ezt teszi lehetővé, hiszen a kerti oázis szó szerint felüdülést jelent majd azoknak az embereknek, akik a koruk és esetleg az állapotuk miatt nehezen jutnak az udvaron kívülre.

spacer