P30 Pro tok

A mágneses, könyv kialakítású P30 Pro tok

Szinte bármilyen tok megtalálható a mai Huawei mobiltelefonokra. Ugyanakkor a P30 Pro tok kiválasztása előtt a tulajdonosnak tisztáznia kell, hogy pontosan milyen igényei vannak. Ha például nagyobb igénybevételnek van kitéve a kütyü, esetleg valakinek a munkájából adódóan szükséges az extra biztonság, akkor csakis az ütésálló változat jöhet szóba.

A megerősített, ütéselnyelő, stramm, de mégis esztétikus és mutatós tok mindennek ellenáll úgy, hogy közben szebbé teszi a mobiltelefont. Mivel plusz megerősítéssel van ellátva, ezért leejtés esetén sem kell tartani a behorpadástól vagy a képernyő betörésétől. A megerősítés természetesen azokon a kritikus részeken történt, ahol a mobiltelefon a legérzékenyebb.

Kedvelt még manapság a speciális mágneses P30 Pro tok. A könyvre hasonlító eszköznek több funkciója is van. Ebben kártyákat, pénzt is lehet tárolni. Az oldalra kitámasztható kialakításnak hála, jelentősen leegyszerűsödik például a videók vagy épp a filmek megtekintése. A kellék képes dupla védelmet nyújtani, ugyanis a telefon hátlapját, oldalait és az előlapot is védi.

A praktikus alkalmazási lehetőségének köszönhetően minden korosztály kedveli. Az előlapon van egy nyílás, ami lehetővé teszi, hogy anélkül használja a tulaj a készülékét, hogy ki kellene nyitnia a tokot. A könnyebb kezelhetőséget egy önműködő mágnes is segíti. Így a tok nem tud kinyílni, mindig biztonságot nyújt és stabilan érintkezik.

Hozzájárul a védelemhez az iPhone XR üvegfólia is

Kétségtelen, hogy a kijelzőt védő fólia a másik fontos védelmi tartozék a tokon kívül. Az iPhone XR üvegfólia egyszerűsége és nagyszerűsége abban rejlik, hogy a védelmet esztétikus módon garantálja. A felhelyezés után nem is érzi az ember, hogy van egy ilyen védőréteg a mobilon.

Az edzett üveg megvédi a mobiltelefon kijelzőjét a töréstől. Sajnos sokan megtapasztalták már, hogy a képernyő csere több tízezer Forintba is kerülhet. A szakértők szerint jó, ha rögtön a készülék megvétele után az iPhone XR üvegfólia is felkerül a helyére. A művelet nagyon egyszerű, csak néhány percet vesz igénybe.

spacer