zúzott kavics

Zúzott kavics kis- és nagytételben

A természet megad nekünk mindent, amire csak szükségünk lehet. Ez ugyanúgy igaz az élelmiszer alapanyagokra és az építészetben használt összetevőkre egyaránt. A kert személyre szabása igen komoly feladat, amit csak kellő odaadással végezhetünk el. A téli időszak lehetőséget teremtett arra, hogy a tervezés terén nagy alapossággal felépítsük az elképzelést. Ami pedig a kivitelezést illeti, ahhoz a zúzott kavics remek kiegészítőként szolgál.

Nem véletlenül népszerűek az ilyen jellegű kertek. Egyszerű, de valóban nagyszerű talajtakaró elem, amire bátran lehet támaszkodni. Természetesen a felhasználása előtt érdemes figyelembe venni néhány apróságot. A zúzott kavics ne közvetlenül a földre kerüljön. Mindig legyen alatta geotextília, ami megakadályozz a gyomok feltörését, de a nedvességet könnyedén átengedi. A vastagság sem mindegy.

Törekedni kell az egyenletes borításra, hiszen csak így biztosít dekoratív megjelenést a zúzott kavics. Ami pedig a beszerzést illeti, mi sem egyszerűbb annál. A kontener-rendeles.info 1-6 köbméter között a kiszállítás gyorsan, még az adott napon megvalósulhat.

spacer