műanyag ablak

A műanyag ablak beépítésének a menete

Házunk ablakainak kiválasztása felelősségteljes feladat, hiszen ezek számos funkciót be kell töltsenek, ráadásul hosszútávon. Nemcsak az igényeket, hanem az épület jellegét figyelembe véve szükséges legyártani ezeket a nyílászárókat. A műanyag ablak beépítéséhez elengedhetetlenek a pontos mérések. Ezt követően a folyamat első lépése az előkészítés, ami egy újonnan épített ház esetében egyszerű, de felújításnál már kissé bonyolultabb. Az ablakok előtti területet teljesen szabaddá kell tenni, hogy a szakembernek legyen helye dolgozni.

Ajánlott letakarni a helyiségben lévő bútorokat és egyéb tárgyakat, hiszen az ablakcsere porral jár. A régi ablak kivágása után a toktoldók felszerelése következik, majd a szintezés, a műanyag ablak rögzítése, a rések kitöltése purhabbal és a nyílószárnyak felhelyezése. Ezeket a lépéseket érdemes tudnunk, azonban a szakemberek mindent elmagyaráznak nekünk, amikor felvesszük velük a kapcsolatot.

Kiváló szakembereket ismerhetünk meg a veka.hu portálon keresztül, akiknek a műanyag ablakok beépítése semmilyen gondot nem okoz. Tőlük számtalan kivitelben rendelhető nyílászáró, széles keret-, szárny- és kiegészítő választékkal várja a cég a jelenlegi és leendő vásárlóit egyaránt. Itt nem kell sokat várni a beépítésre sem, mert tudjuk, hogy nagyon sok cégnél heteket vesz igénybe, mire végül az új ablakok a helyükre kerülnek. A Veka nyílászárók a még több stabilitásnak és sarokmerevítésnek köszönhetően, kifejezetten betörésbiztosak, garantálják a legjobb hőszigetelési és zajvédelmi értékeket, hosszú évek múltán is kiválóan működnek.

A Veka műanyag ablakok többkamrás technikával készülnek, aminek köszönhetően a legjobbak közé tartozik az energiahatékonyságuk. Ezért, ha a Veka profilok mellett döntünk, akkor jelentős mértékű fűtési energiát takaríthatunk meg, sőt, a környezetet szintén védjük ezáltal, ugyanis kevesebb fűtés kevesebb CO2-kibocsájtást eredményez. Ezen nyílászárók remek hangszigetelő képességgel rendelkeznek, így nyugodt alvást és zavartalan munkát biztosítanak.

spacer