sport babakocsi

A sport babakocsi nagyon közkedvelt

Mindenki igyekszik olyan terméket beszerezni, ami nemcsak szép, hanem strapabíró is. A sport babakocsi számtalan előnnyel rendelkezik. Meg kell említeni, hogy féléves kortól használható. Egyes változatok háttámlája vízszintesen dönthető. Előfordulhat, hogy szűkítő betétet kell elhelyezni annak érdekében, hogy kényelmesebb legyen a belső tér. A lapra zárható variációk ülőfelülete sokkal tágasabb, mint az esernyőre csukhatóké.

A stabil szerkezetének köszönhetően, aszfaltra tökéletes választás lesz, hiszen nem kell attól tartani, hogy felborul. A sport babakocsi alsó része tartalmaz egy tárolóteret. A bevásárló kosár nagyon tágas, így a vásárlás alkalmával nem kell cipekednie.

A Lionelo Annet lapra csukható termék akár 22 kg-ig terhelhető. Más márkákkal ellentétben, nagyobb és hosszabb kupolával rendelkezik. Garantálja a védelmet az esős, a napsugaras és a szeles időben. A sport babakocsi oldalán felfedezhető a betekintő ablak. Ezen keresztül megnézheti, hogy csemetéje mivel foglalkozik. A termék sokféle színben vásárolható meg.

spacer