Yoda mester

Yoda mester kulcstartó és játék

Vannak olyan kultikus filmek, amelyekből egyszerűen soha nem elég. A Yoda mester a Csillagok Háborúja című filmklasszis-sorozat egyik kultikus szereplője. Az egyedülálló kinézetű figura, a kinézetén kívül, a felejthetetlen aranyköpéseinek is köszönheti a népszerűségét.

Nem is csoda, hogy a apró termetű, manószerű földönkívüli bölcs a játékkészítőket is megihlette. Ez ráadásul olyan játék, dísz vagy eszköz, ami sok felnőtt szívét is megdobogtatja. A Yoda mester kulcstartó kicsik és nagyok egyik kedvenc játéka, főleg, ha még Csillagok Háborúja rajongók is.

A jatekotthon.hu webáruház a kis zöld bölcset a talpain LED fénnyel ellátott, kb. 7 cm magas kulcstartó formájában kínálja a vásárlóknak. 2 db. 3V-os CR2025 elemmel működik. Yoda mester már csak azért is különleges, mivel tulajdonképpen egy LEGO figura. Ez a termék remek ajándék lehet minden rajongónak, hiszen kulcstartóként mindenhová elkísér, de játszani is lehet vele bármikor. A webshopban ugyanakkor fénykarddal ellátott Yoda mester is kapható.

spacer