Kiváló szappan

A teafa szappan nagyszerűen fertőtlenít

Szeretne rövid idő leforgása alatt megszabadulni a korpás és a zsíros megjelenést kölcsönző fejbőrtől? Megunta, hogy kétnaponta hajat kell mosnia, amikor kimozdulna az otthonából?

A teafa szappan remek megoldás lehet a gondok megszűntetésére. Mindamellett, hogy megszünteti a bakteriális fertőzések által kialakult panaszokat, a rendszeres használata kellő hidratálást nyújt a felhámnak.

A teafa szappan nemcsak a fejbőrön, hanem az egész testen egyaránt alkalmazható. Kevésbé habzik, mint a kémiailag előállított anyagokat tartalmazó társai, ellenben nem okoz irritációt. A naturista gyártmány nagyon sokoldalú, gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő eredményének jóvoltából napi rendszerességgel használható a kórokozókkal szemben.

A csecsemők és a felnőttek bőrén egyaránt alkalmazható a mindennapi lubickolás idején. A teafa szappan nagymértékben leredukálja a sebek és a maradandó hegek gyógyulási idejét. Kiválóan megtisztítja a pattanásokkal teli arcbőrt, a pórusok eltömítése es a felhám kiszárítása nélkül.

spacer