Ablakmosó robot

Alfawise ablakmosó robot beépített akkumulátorral

A robotporszívóval és fűnyíróval már csak-csak sikerült megbarátkoznunk, viszont most itt a háztartási gépek legújabb vívmánya. Az Alfawise ablakmosó robot használata rendkívül szórakoztató, ugyanakkor egyszerű. Végre nem kell hosszú perceken keresztül, egy kisszéken ágaskodva ablakot mosni.

Nem kell a csíkok miatt sem aggódnunk többé, amik megannyi bosszúságot okoztak minden egyes alkalommal. Az Alfawise ablakmosó robot szó szerint rácuppan az ablaküvegre és minden esetben alapos munkát végez.

Szórakoztató nézni, ahogy ez az apró berendezés fel s alá mászkál az ablaküvegen, teljesen automata módon. Nem fog leesni az üvegről, mivel kis mérete ellenére 2600 PA szívóerővel tapasztja magát az ablakhoz. Mi állíthatjuk be, hogy milyen minta szerint haladjon az ablaküvegen.

Általában, amikor takarítunk, az ablakmosás telik a legtöbb időbe. Viszont ennek most már vége. Csupán annyi a dolgunk, hogy egyik üvegről áthelyezzük a másikra az Alfawise ablakmosó robotot. Beépített akkuval rendelkezik az Alfawise ablakmosó robot, de fali áramforráshoz is csatlakoztatható.

spacer