tápkábel

Ezért nélkülözhetetlen otthon a tápkábel

Sokan szeretnének rátalálni egy olyan internetes boltra, ahol a termékek nem drágák, a felhozatal igen változatos és épp ezért nagyon könnyen megtalálható az eszköz, amire régóta vágynak. Pontosan ezt kínálja a kuncsaftoknak a KáCsa Audio webbolt, ahol AudioQuest Mistral tápkábel is gondmentesen megrendelhető. Mit kell erről tudni? Nos, ezt a házimozi és hifi rendszerekhez készült tartozékot az irányhelyes PSC+ és LGC réz vezetők, a koncentrikus vezető geometria és a földzaj elnyelő technológia teszik annyira jóvá.

Természetesen itt a pozitívumok sora nem áll meg. Azt is tudni kell, hogy ez a tápkábel, mivel tömör vezetőről van szó, jobbnak bizonyul, mint a sodort szálas fajták, ahol jellemző az a zavaró elektromos és mágneses interakció is, ami a torzításhoz vezet. A tápkábel esetében a felület minősége hihetetlenül fontos, ami valamilyen szinten érthető is. Az elképesztően sima és tiszta felület, ami minden PSC maggal rendelkező AudioQuest kábel belsejében található, szinte teljesen meggátolja a harsány jelleget és nagymértékben megnöveli a tisztaságot. A tápkábel ezért is lesz az a kellék, amivel maximálisan meg lesz elégedve a tulajdonos, több év után is. A vezeték még képes szinte teljes mértékben megszüntetni a zajokat is. Sőt, ez az OFHC/OCC/8N rezekhez viszonyítva, még tisztább jelet is garantál. Nem mellesleg a bolt régi hangfal csatlakozó felhozatala is számtalan egyedi terméket tartogat. Akinek ilyenre van szüksége, mindenképp jól teszi, ha megnézi a kínálatot. Érdemes például esélyt adni a derékszögű, Cardas R-DIN régi hangfal csatlakozó kütyünek.

Ez egy 5 pólusú, 90 fokos lengő DIN csatlakozó, ami aranyozott sárgaréz érintkezőkkel bír. Ezeket fluorozott etilén propilén lemezbe ágyazták a szakemberek a jobb strapabírásért és hatékonyságért. Itt megvehető a Cardas S-DIN régi hangfal csatlakozó is, aminek amellett, hogy szintén 5 polusú, az is előnye, hogy a házát egy tömb alumíniumból marták és a felülete anodizált. Aki közelebbről meg akarja nézni a shop régi hangfal csatlakozó kínálatát, látogasson el a cég weboldalára!

spacer