reptéri parkoló

Az autó védelméről is szól a reptéri parkoló

A budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér hazánk legnagyobb és épp ezért legtöbbet látogatott repülőtere. Aki innen indul nyaralni, több okra hivatkozva igényli a reptéri parkoló változatos szolgáltatásait. Ugye a reptér a belvárostól 20 kilométerre található, ami azt jelenti, hogy onnan eljutni ide BKV-val és a MÁV-val időigényes, egyáltalán nem kényelmes a sok bőrönd miatt.
A taxizás pedig szóba sem jöhet, hiszen egy kisebb vagyonba kerülhet. A reptéri parkoló nem csupán a komfort miatt jobb választás. Ott a tény, hogy ez sokkal biztonságosabb, mint a saját garázs. A parkolók területét folyamatosan kamerával monitorizálják és több helyen 0-24 órás járőrszolgálat is figyeli a járgányokat.

A reptéri parkoló biztonsága még tovább fokozható akkor, ha valaki a fedett opciót választja. Ennek köszönhetően nem csupán a lopás esélye csökkenthető nullára, de az eső, a jégeső, a túlzott napsütés és egyéb időjárási viszontagságok ellen is védve lesz a verda. A kisebb alapterületű parkolók kedvezőbbek ilyen szempontból, mint az óriási fajták, ugyanis ezeket könnyebb belátni, és adott esetben azonnal lehet intézkedni.
spacer