Chipolino bébitaxi

Chipolino bébitaxi a fejlődés jegyében

A bébitaxik igen sokoldalúan használható közlekedési eszközök, már pici kortól kezdve. A Chipolino bébitaxi minden követelménynek eleget tesz és biztosítja a hasznos és egyben szórakoztató időtöltést a gyermekének. A legapróbbaknak, akik még nem tudnak önállóan vezetni és pedálozni, a bébitaxi ideális kiinduló pontnak számít.

Használatuk során csöppségek gyakorolják az egyensúlyérzéket, erősítik a lábizmaikat és a mozgásuk koordinációját fejlesztik. A kínálatunkban található modellek már 1 éves kortól és 20 kilóig alkalmasak. A Chipolino bébitaxi megfelelően kialakított háttámlás változata járássegítőként is használható.

Hogy a séta még élvezetesebb legyen, a piac különböző hangeffektekkel, kormánnyal, játékokkal, dudával, ellátott termékeket kínál, így a gyerkőcök játékos módon fedezhetik fel a színek, formák és hangok világát. Ez a legkedvesebb cimborájává válhat a hosszú séták során és elősegítheti az egészséges fejlődését. Gyönyörű és minőségi Chipolino bébitaxi után kutat? Látogasson el online játékboltunkba és tekintse meg a gazdag palettát!

spacer