tárcsás ágvágó

Tárcsás ágvágó kiemelkedő teljesítménnyel

A gyümölcsösök, a szőlészetek és a parkok, erdők karbantartása a hagyományos kézi szerszámok bevetésével is elvégezhető, de a korszerű berendezések alkalmazásával a munka jelentősen meggyorsítható és nem mellékesen kényelmesebbé tehető.

Az egyik ilyen innovatív fejlesztésű gép a nagy kapacitással bíró tárcsás ágvágó, amit mini-, udvari- és homlokrakodókhoz, valamint kistraktorokhoz lehet csatlakoztatni.

Professzionális munkához van tervezve a tárcsás ágvágó, hobbi szinten és a családi házak környékén elegendőek az egyszerűbb, kisebb teljesítményű készülékek. A szaküzletek mellett, ez a termék megtalálható a penda.hu webáruház kínálatában is, itt a világszerte elismert Greentec és az Agimaster cégek termékei kerülnek forgalomba.

Az egyes modellek több szempontból különböznek egymástól, az egyik ilyen a munkaszélesség, ami 1,4- 4,8 méter között terjed. Az ágvastagság is meghatározó, a 4-21 cm közötti intervallumban. A tárcsás ágvágó kiváló választás, amennyiben rendszeres használatra van igény és fontos az időtállóság és a hatékonyság paramétere is.

spacer