csomagtartó

Egy biciklinek is lehet csomagtartója

A bicikli egyetlen hátránya, hogy 1 személyre tervezik, ha pedig többen akarjuk használni, akkor szükség lesz az extra kiegészítőkre. A csomagtartó nemcsak az autóban jön jól, hanem a kerékpáron is használható, főleg, ha mindenhová tekerve akarunk eljutni.

Egyesek úgy tartják, hogy a hátizsák megoldást jelenthet a problémára, azonban a hosszabb utak és a nyári meleg hamar bebizonyítja az ellenkezőjét. Képzeljük el, ahogy a tűző napsütésben tekerünk és a hátunkon egy hatalmas hátizsákot kell cipelnünk. Nemcsak izzadni fogunk, hanem fáradtak is leszünk, úgyhogy inkább készüljünk egy praktikus tartóberendezéssel! Ma többféle csomagtartó közül tudunk választani, de azok a legjobbak, amelyek extra funkcióval rendelkeznek.

Jó példa erre, amikor egy második személy is rá tud ülni a fémrácsra, vagy legalábbis a kipárnázott részére. Innentől kezdve megoszthatjuk a biciklizés örömét a család legkisebb tagjaival vagy ráerősíthetjük a nagyobb csomagokat. A csomagtartó igazán előnyös kiegészítő, úgyhogy ne halogassuk a megvételét!

spacer