elektromos cigi

Az elektromos cigi valóban káros?

Az egészség megőrzése a legfontosabb, hogy még sokáig élvezhessük az egészséges élet nyújtotta örömöket. A dohányosoknál az első lépés az egészséges élet felé a káros szenvedély felfüggesztése. Az ugyan egyértelmű, hogy az elektromos cigi messze nem annyira káros, mint a dohányzás, azt azért mégsem lehet mondani, hogy kifejezetten egészséges.

Valóban van káros hatása? A választ két szóval is el lehet intézni, ez pedig, hogy attól függ. Az egyértelmű ugyan, hogy mindenképpen jobb alternatíva, mint a normális dohánytermékek használata. Természetesen van olyan elektromos cigi, aminek van káros hatása, hiszen ugyan kátrányt nem, viszont nikotint tartalmaz, ami még nagy jó indulattal sem sorolható a kifejezetten egészséges dolgok közé.

Van viszont olyan modell is, amelyik csak egyszerűen ízesített vízgőz, így nem tesz az emberi szervezetben semmilyen kárt. A fenti linkre kattintva megbizonyosodhat róla, hogy mennyire sokféle elektromos cigi létezik, ami nem tesz semmilyen kárt az emberi szervezetben.

spacer