Full Spektrum szaunák

Az infraszauna segíti a regenerálódást

Nagyon sokan vizsgálták már, hogy milyen hatással van a szaunázás a szervezetre. Számos szakember megállapította, hogy sokféle folyamat indul be a hő hatására, leginkább a bőr alatt, az infraszanuna használata közben.

Kitágulnak a hajszálerek, a bőr oxigénellátása is megnő, szép lassan elkezdődik a méregtelenítés, mivel kitágulnak a pórusok és ezen keresztül távoznak a lerakódott toxinok izzadság formájában.

Az infraszauna nem helyettesíti a rendszeres mozgást, viszont, akinek nincs lehetősége a sportolásra, annak kiváló alternatívát jelent. A sportolók is rendszeresen szoktak szaunázni és ezután egy hideg fürdőt venni, mert ez az izomrostok kitágulását és összehúzódását eredményezi, ami felgyorsítja a regenerálódást.

Aki ízületi problémákkal küzd, annak heti rendszerességgel többször is igénybe kell vegye az infraszaunát, aminek a jótékony hatása hamar érezhető lesz. A szervezet úgy reagál az infraszauna sugaraira, mintha a Naptól kapná. A sugárzás szó ebben az esetben kifejezetten pozitív dolgot jelent. Nincs semmilyen egészségkárosító hatása, sőt, éppen ellenkezőleg!

spacer