évelő növények

Az évelő növények kimondhatatlanul szépek

Sok éven keresztül szépítik a kertet, az udvart és az ágyásokat, így nem meglepő, hogy nagyon elterjedtek. Az évelő növények ellenállóbbak a környezeti hatásokkal szemben, így a téli fagy vagy a kánikula sem tesz kárt bennük.

Tavasztól egészen őszig fejlődnek és tündökölnek, szóval szinte egész évben lehet bennük gyönyörködni. A tél beköszöntése előtt, a föld felett elhelyezkedő szárak és levelek elszáradnak, míg a talajban lévő hagymák képesek átvészelni a nagy hideget.

Az évelő növények első hírnöke tavasszal a hóvirág, amit a jácint, a nárcisz, a tulipán és a liliom követ. Ha még csak most tervezi beültetni a birtokot, akkor nem lesz egyszerű a dolga. Először is a virágokat kell összeválogatni, szem előtt tartva azok igényeit.

A gardencentrum.hu bármikor rendelkezésre áll, így a vásárlást illetően nem lesz nehéz dolga. A kínálat hatalmas, így biztosan kedvét fogja lelni benne. Az évelő növények külön kategóriában kaptak helyet és rövid leírással érhetőek el. A jellemzés sokat segíthet a döntéshozatalban.

spacer