zuhanytálca 80x80

Helytakarékos zuhanytálca 80×80 paraméterekkel

Egy kisebb méretű panellakás berendezésekor az egyik legfontosabb szempont a helytakarékosság, amire az új otthon valamennyi helyiségében, így a fürdőszobában is oda kell figyelni. Egy íves zuhanytálca 80×80 cm méretben ilyenkor ideális megoldásnak számít.

Ez a modell lehetővé teszi, hogy a leghatékonyabban használjuk ki a rendelkezésünkre álló teret. A zuhanytálca 80×80 cm paraméterei mellett, a félkör is segít a helyspórolásban. Ez a forma ugyanakkor biztonsági szempontból is remek megoldás, hiszen megakadályozza, hogy megbotoljunk a zuhanytálca sarkában.

Az akcioskadak.hu weboldalon elérhető virtuális kereskedésben különböző anyagból – egyebek mellett akrilból és öntött márványból – készült tálcák kaphatóak, fogyasztóbarát áron. Ebben az időszakban az Olivia márkájú zuhanytálca 80×80 cm méretben kedvezményesen rendelhető meg, kétféle változatban: előlap nélkül és levehető előlappal.

Az említett honlapon természetesen nagyobb, 90×90 centiméteres zuhanytálcát is beszerezhetünk, ha elég felület áll a rendelkezésünkre.

spacer