Kábelek széles választéka

Az USB type C kábel számos előnye

Miért nem volt jó az egyszerű micro USB csatlakozó? Minek kellett ismét bonyolítani mindent az USB Type C kábel feltalálásával? A legtöbben úgy gondolják, hogy csak a forma változott.

Ez igaz is, mert sokkal egyszerűbb csatlakoztatni a töltőhöz USB Type C kábellel az okostelefont. Mivel a csatlakozó szimmetrikusra változott, ezért nem kell a sötétben kínlódnunk, hogyha be szeretnénk tenni tölteni éjszakára a telefont, mint a micro USB esetében.

Ezen kívül nagyobb lett az adatátviteli sebesség, aminek köszönhetően bizony a Type C portok Display Portként is használhatóak, ami annyit jelent, hogy alkalmasak a képmegjelenítésre. Aki élvezni szeretné a modern technológia vívmányait, mint a gyorstöltés vagy villámgyors adatátvitel, annak szüksége lesz egy minőségi USB Type C kábelre.

Elég egyszer mellényúlni, ami rengeteg bosszúságot okozhat. Sajnos sok silány USB Type C kábel van forgalomban, amelyek olyan rosszak, hogy nem képesek vagy csak nagyon lassan töltik fel a mobilt, ami azért elég kellemetlen, főleg reggel, amikor nem indul el az ébresztő.

spacer