Modern futon ágy

Itthon is népszerű a futonágy

A japán kultúra mindig is misztikus volt az európai embereknek. Egy teljesen más világ. Nekünk úgy tűnhet, mintha ott minden eszközt újraértelmeztek volna. Ilyen érdekességnek számít a futonágy, ami egyre elterjedtebbnek számít Európában, azon belül is hazánkban.

Nagyszerű eleméül szolgál a belső dizájnnak. Igazán letisztult kialakítású hálószoba, illetve nappali alakítható ki a futonágy segítségével.

Mivel javarészt mindenki a hatalmas franciaágyakhoz van szokva, ez egy igazi különlegességnek számít. Merőben eltér a hagyományos modellektől, mivel ez a kemény fekvőalkalmatosságok közé tartozik. A Távol-Keleten már évszázadok óta ilyet használnak, hiszen fekvés közben egyenes az egész hát és a gerincoszlop. Egyszerűen a padlóra kell tenni és máris használható.

Akadnak olyan modellek, amiket össze lehet hajtogatni, így rengeteg hely fog felszabadulni a szobában. A futonágy rendkívüli termék, ami egyre népszerűbbnek számít a hazai fogyasztók körében, ráadásul az ára is jóval kedvezőbb, a drága franciaággyal szemben.

spacer