CCTV kamera kiváló felbontással

Amíg nem tartózkodunk otthon, rendkívüli nyugodtsággal tölthet el, ha időközben a helyszínen zajló események rögzítve vannak.

A CCTV kamera éppen erre a célra alkalmas. A CCTV kamera tulajdonképpen egy biztonsági megfigyelő, ami segítséget nyújthat a bűncselekmények megelőzésében, de a feltárásában is, hiszen a felvételen minden mozzanat meg lesz rajta örökítve. A legtöbb ilyen eszköz éjjel ugyanolyan hatásos, mint napközben.

Anyagi lehetőségeinkhez mérten, ajánlott minél nagyobb felbontásút vásárolni, hiszen a képminőség klasszisokkal jobb lehet egy full HD készüléknél.

Ezeknél a rendszereknél a távoli elérés is biztosított, tehát akár az okostelefonunkról is belekukkanthatunk az élő adásba, de a meglévő felvételeket is visszanézhetjük. CCTV kamera széles kínálatát megtekinthetjük az alarmdirect.hu weboldalon, ahol a termékekről elegendő információt gyűjthetünk be ahhoz, hogy vásárlást kezdeményezzünk. Ennek kivitelezéséhez mindenképpen fel kell vennünk a kapcsolatot a webshop munkatársaival.

spacer