céges bélyegző készítés

Céges bélyegző készítés néhány kattintással

Tudta, hogy egyetlen szervezet vagy vállalat sem nélkülözheti a pecsétet? De mi ez pontosan és miben különböznek egymástól a céges bélyegző készítés szolgáltatások? Lássuk! A pecsét szinte minden hivatalos dokumentum fő velejárója, ami lehetővé teszi a hitelesség megállapítását. Egyes intézményekben a pecsét nélküli iratokat egyszerűen nem veszik figyelembe és arra hivatkoznak, hogy nem rendelkeznek jogi hatállyal.

Ezért a céges bélyegző készítés minden szervezetnek lehetőséget arra, hogy egyenrangú partnernek érezhesse magát az üzleti életben. A lenyomatok lehetnek kerekek, téglalap vagy háromszög alakúak. Ezek úgyszólván megerősítik a dokumentumot aláíró tisztviselő szignóját és tartalmazniuk kell a pecsétet birtokló szervezetre vonatkozó információkat. Ha egy vállalatnak vagy szervezetnek több kirendeltsége is van, akkor további céges bélyegző készítése sincs kizárva. Viszont ezeknek nem feltétlenül kell hasonlítaniuk a fő pecséthez és sorozatszámot is kaphatnak. Ha egy társaság nagy, akkor egyszerre több céges bélyegző készítés is lehetővé válik, vagyis minden részleg kap egy saját pecsétet. A közjegyzőknek, az orvosoknak, függetlenül attól, hogy kórházban vagy magánpraxisban dolgoznak és az ügyvédeknek is van saját lenyomatuk.

Ez azért fontos, mert az orvosok és a közjegyzők személyesen felelősek az igazolt dokumentumokért és a kiadott vényekért. A Pecsétkirály mindig kiváló minőségű és professzionális céges bélyegző készítést végez, teljes körű szolgáltatást nyújtva az ország egész területén. Küldje el nekünk milyen szöveg legyen a bélyegzőn és mi néhány napon belül már ki is szállítjuk Önnek!

spacer