MDV klíma

Csendesen működik az MDV klíma

Sok esetben jól járunk, ha valamelyik kínai vállalat termékeit választjuk, ugyanis ezek minőségben megfelelnek az elvárásoknak, viszont árban kedvezőek. A Magyarországon jól ismert Midea cég által forgalmazott MDV klíma remek befektetés, mert ez alkalmas a hűtési és fűtési időszakban egyaránt a kívánt hőmérséklet előállítására.

A cég úgy állította össze a termékeit, hogy a szélsőséges európai időjárási viszonyoknak megfeleljenek, ugyanakkor a hosszú élettartamú működésük is biztosítva legyen. Kiváló az MDV klíma energia besorolása, hiszen A+ és A++. Nagyon csendesen funkcionál, éjszaka sem zavarja senkinek a nyugalmát.

Ez leginkább a panellakások esetében jelent gondot. A 4 fokozatban állítható ventilátor és a nagy sűrűségű szűrőrendszer jelentősen megnöveli az MDV klíma használójának komfortérzetét, mert ezek segítségével állítani lehet a levegő mozgását, így nem közvetlenül éri a hideg és nem fázik meg. Tisztább és egészségesebb környezetet biztosít a benne található szűrőrendszer, ami tisztítja a levegőt.

spacer