tanulobicikli

Csodás élmények a tanulobicikli révén

A biciklizés rejtelmeinek felfedezése minden gyereknek óriási élményt jelent, viszont ahhoz, hogy még szebbé tegyük a tanulás pillanatait, érdemes minőségi járgányt választani a számukra, amivel megkönnyíthetjük a dolgukat. Például az úgynevezett tanulobicikli remek lehet az első lépések megtételéhez, amit akár szó szerint is érthetünk, ugyanis ezt nem pedállal lehet hajtani, hanem lábbal kell ellökniük magukat a kicsiknek és úgy gurulniuk előre.

Ez azért jó, mert nem kell egyszerre az egyensúly megtartására és a folyamatos pedálozásra is koncentrálniuk, hanem először csak azt kell megtanulniuk, hogy miként tarthatják meg egyenesen a bicajt úgy, hogy közben haladnak is.

Az pedig, hogy a lábuk szinte folyamatosan éri a talajt, rendkívül nagy biztonságérzetet ad, így nagyon hamar elsajátítják a tanulobicikli használatának fortélyait. Ugyanakkor érdemes arra is odafigyelni, hogy a tanulobicikli könnyű legyen és könnyen kormányozható, ugyanis ezzel még inkább hozzájárulhatunk ahhoz, hogy minél hamarabb magabiztosan tudjanak bringázni.

spacer