budapesti fodrászat

Egyre több budapesti fodrászatnál hódít az online időpontfoglalás

Az okostelefonok megjelenésével az internet egyre nagyobb teret hódít az emberek életében, mivel temérdek szolgáltatás, munkaterület vagy szórakozási lehetőség kapcsolódik hozzá. Sokan szeretnek időt spórolni az online foglalással. Nem véletlenül, ugyanis sokkal egyszerűbb és kényelmesebb. Az ember kezébe veszi az okostelefonját, rákeres egy szolgáltató cég weboldalára, majd párszor megnyomja a kijelzőt és kész is a foglalás.

Az online foglalásnak a másik nagy előnye, hogy nem kell majd várakozni a szolgáltatónál, ily módon valóban idő spórolható. Napjainkban még a fodrászszalonok is élnek az online foglalás lehetőségével. Gyakran már napokkal előre tudják, hogy a következő napon hány ügyfelet fogadnak. Ráadásul ők is időt spórolnak, mert nem szükséges állandóan a telefonon lógniuk fogadva a hívásokat és egyeztetve az időpontokat.

Az sem hagyható figyelmen kívül, hogy ezzel a módszerrel a nap 24 órájának bármelyik pillanatában foglalható időpont. Sőt, az A76 Barber Queens nevű szalonban minden borbélyhoz és fodrászhoz külön lehet bejelentkezni. Nagy előnye, hogy a szalon weboldalán minden lány eddigi munkájából kaphat egy kis ízelítőt az ügyfél, ami alapján már könnyebben eldöntheti, hogy kihez szeretne bejelentkezni. Ugyanakkor a foglalás alkalmával a szolgáltatás típusa és annak ára is fel van tüntetve, aminek köszönhetően az ügyfél tisztában lesz azzal, hogy pontosan mire számíthat. Nem fogják kellemetlen meglepetések éri.

Természetesen ez a borbélynak vagy fodrásznak is előnyére válik, mert felkészülten várhatja az ügyfelét. Nem annak megérkezése után kezdi előszedni a szükséges eszközöket és kellékeket, vagyis 60 percből hatvanat fordítanak minden ügyfélre, ami ugyancsak az online időpontfoglalásnak köszönhető. Egy nagyon fontos tényezőről nem szabad megfeledkezni! Mielőtt bárki időpontot foglalna az A76 Barber Queens szalonba, jó tudnia, hogy csak férfi ügyfeleket fogadnak, még akkor is, ha itt csak nők dolgoznak. Persze itt semmiféle diszkriminációról nincs szó, csak egyszerűen az itteni szolgáltatások a férfiaknak szólnak.

spacer