Elegáns és nőies francia manikűr

Sokan tartják úgy, hogy a nagyszerűség éppen az egyszerűségben rejlik. A körmök terén is sokan úgy vélik, hogy a francia manikűr az egyik legnőiesebb és legelegánsabb típus. Bár nem tűnik bonyolultnak az elkészítése, mégis tartogat néhány csapdát azoknak, akik még nem rendelkeznek kellő rutinnal.

Az ember azt gondolná, hogy mindössze pár ecsetvonás az egész, sok anyag sem kell hozzá és már készen van. A francia manikűr elkészítéséhez speciális, de egyáltalán nem drága anyagok szükségesek, amelyeket kivétel nélkül megtalál a vásárló a gellakk.com webáruházban.

A valóban diszkrét „french” meglepően sokoldalú, hiszen éppen a nem kirívó tulajdonságának köszönhetően, remekül beépíthető a hétköznapi viseletekbe, de olyan elegáns alkalmakra is tökéletes, mint az esküvők. A francia manikűr azonban nagyon jól variálható és díszíthető is. Tegyünk egy-egy körömre valamilyen körömdíszt, a megszokott szögletes forma helyett pedig adjunk különleges formát. A kreativitás ennél a típusnál is remek végeredményt nyújt.

spacer