fényvisszaverő szalag

Életmentő lehet a fényvisszaverő szalag

A különféle munkaterületeken másfajta veszély fenyegeti a dolgozókat, ezért minden esetben elengedhetetlen a ruházatukon lévő láthatósági csík, ami láthatóvá teszi, még sötétben is. Ez olyan munkavédelmi ruházattal érhető el, amin fényvisszaverő szalag látható.

Az, hogy melyik a megfelelő, mindig a munkavédelmi előírások döntik el. Ugyanakkor a fényvisszaverő szalag lehet sárga, narancssárga, piros, ezüst stb., illetve szélesebb vagy keskenyebb. Kabátokra, nadrágokra, mellényekre egyaránt varrhatják, a lényeg minden esetben a tökéletes láthatóság. Az enante.hu webshop gazdag termékpalettáján felfedezhető munkavédelmi termékek szinte mindegyike rendelkezik láthatósági csíkkal, érdemes megtekinteni a kínálatot.

Ha az adott területen érvényben lévő munkavédelmi szabályok megkövetelik, akkor olyan öltözéket szükséges biztosítson a munkáltató a dolgozóknak, amelyeket fényvisszaverő szalag által nagyon jól lehet látni, mert így elkerülhetőek az esetleges balesetek. A cég az ország egész területére vállal kiszállítást.

spacer