Zászlórúd

Ez a zászlórúd nem fog csalódást okozni

Beltéri vagy kültéri zászlót keres? Ha a tökéletes megjelenésre törekszik, még valamire szüksége lesz. Zászlórúd nélkül ugyanis egyetlen zászló sem teljes. A beltéri zászlórudak általában fából, műanyagból vagy fautánzatú műanyagból készülnek. A kültériek pedig fából, fémből vagy műanyagból. Ezek bármelyik fali vagy padló tartóban elhelyezhetők és kellőképpen védett telepítés mellett, néhány évig is megőrizhetik az eredeti megjelenésüket.

Ha azonban a zászlót az épület elé szeretné telepíteni, akkor nem a zászlórúd az ideális választás. Ez esetben ugyanis egy árbócra van szükség. Mi a 6-12 méter magas, üvegszálas poliészter zászlórudakat ajánljuk. Előnyük, hogy igény szerint, külső és belső zsinórvezetéssel, illetve zsinórvezetés nélkül is megvásárolhatók, teljes mértékben karbantartásmentesek és könnyen használhatók, egyszerűen telepíthetők.

Rendkívüli módon ellenállnak az időjárás viszontagságainak és az UV-sugárzásnak is. Akár egy teljes évtizedig makulátlan megjelenést garantálnak. Tényleg minden igényt kielégítenek. Ha ezekre az árbócokra esik a választás, már fél siker. A teljes győzelemhez azonban a megfelelő méretű és típusú zászló is szükséges. Ha segítségre van szüksége, forduljon szakértő kollégánkhoz bizalommal.

spacer