fazékkorong

Fazékkorong a vastag betonrétegek lecsiszolásához

A beton lecsiszolása semmiképp sem mondható egy könnyű feladatnak. Akkor pedig teljesen lehetetlen a munka, amikor nem adottak a megfelelő tartozékok, mint mondjuk a fazékkorong. Rengetegszer a Bosch Expert for Abrasive gyémánt fazékkorong jelenti az ideális választást, hiszen ez maximálisan beválik, amikor abrazív anyagok, akárcsak a mészvakolat, aljzat, homokkő vagy nagyon abrazív beton és egyéb méretes felületű dolgok megmunkálás a cél.

Ha valakinek ez nem válik be, mert nem erre van szüksége, az dönthet a Best for Concrete gyémánt fazékkorong mellett, amelyik az egyik legerősebb, legtartósabb típus. Ezzel a vastag betonrétegek lecsiszolása sohasem fog gondot okozni. Ennek a modellnek a nagy előnye abban rejlik, hogy keményfém erősítésű kötéssel bír, ami kobalt alapanyagú, ezért a legerősebb igénybevételkor is megbízható marad. A fazékkorong tompahegesztésű szegmensei is hozzájárulnak ahhoz, hogy a legkomolyabb használatkor se mondjon csődöt.

A jó korong kiválasztása után biztosra veheti az ember, hogy a rezgésmentes munkavégzés biztosítva lesz. Ennek köszönhetően, kevésbé fárad a csukló, a könyök és a váll. Mindegyik fent említett termék megrendelhető az onlineszerszam.hu boltból, ahol az asztali körfűrész lap számos típusa is megvásárolható. Sokan már rég megvették a Bosch Best for Laminate asztali körfűrész lapot, ami számtalan okból egy remek választás. Ezzel adott a hosszú élettartam, a tartósság, a biztonság és persze a sokoldalúság is.

Bármilyen laminált padlófajtához megfelel ez a fajta asztali körfűrész lap. A tartozék korszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint a mikroszemcsés keményfém és a Bosch szabadalmaztatta speciális proteQtion bevonat. Ennek a kettőnek az ötvözete adja meg a laminált padlódeszka mindkét oldalán azt a tiszta végeredményt, amit a szakemberek minden esetben látni akarnak. A gyártók, tervezők tudták, hogy az asztali körfűrész lap mit sem ér a megfelelő rezgéscsillapító nélkül. Természetesen ez is adott a tartozéknál, ezáltal sokkal könnyebb, halkabb és precízebb lehet a vágás. Végre elfelejthető a megerőltető munkavégzés!

spacer