Gumiabroncs rendelés online

Lada Niva gumi kimagasló kopásállósággal

A kemény terepen és a közutakon is tökéletesen megállja a helyét. A Lada Niva gumi speciális kemény keverékből készült, amitől sokkal tartósabbá vált.

Használható off-roadhoz, vadászati és erdészeti célokra egyaránt. A sáros terepen sem kell az elakadás miatt aggódni. A teherbírására sem lehet panasz a megerősített oldalfalnak köszönhetően. Emiatt a defektállósága is jelentősen megnőtt.

A tutigumi.hu kínálatában a Lada Niva gumi akciósan szerepel, amihez jár egy tömlő „belső“ is. Nem szabad félvállról vennünk, amikor nekivágunk a természetnek, mert az úttalan utak számos meglepetést tartogathatnak, amelyek között nem mindegyik kellemes. Az ilyen erdei és hegyi utak alaposan megdolgoztatják a sofőrt és a járműt egyaránt.

Ha nem a megfelelő Lada Niva gumival vágunk neki a kalandozásnak, akkor könnyen segítséget kell hívnunk, amennyiben elakadunk a semmi közepén. A Lada Niva gumi az eredeti orosz minőséget testesíti meg, amit az Altaishina gyárt. A weboldalon található leírás tartalmaz minden adatot az abronccsal kapcsolatban.

spacer