fehér köpeny

Fehér köpeny nőknek, férfiaknak

Általában szigorú szabályoknak kell megfeleljenek a munkaruhák, nemcsak az anyag, a tartósság, moshatóság szempontjából, hanem a fazon terén is. Elvárt öltözék a fehér köpeny a laboratóriumi körülmények között. A kényelmes viselhetőség itt sem hanyagolható el, így értelemszerűen lényeges, hogy a ruházat jól szellőző anyagból legyen, megfeleljen a szabása, ne érezzük zavarónak a nyak- vagy ujjrész kialakítását.

Csinos fehér köpenyek között lehet válogatni a healerstore.com webáruházban, ahol a klasszikus, hosszú fazonú példányok mellett, felfedezhetőek a rövidebb változatok is. Egyes modellek különböznek egymástól a nyak kialakításában és az ujj hosszúságban, de egy közös jellemzővel feltétlenül rendelkeznek, mégpedig a kényelmesen viselhető jellegükben.

Nők és férfiak is megtalálják a nekik való változatot a webáruház termékpalettáján. A fehér köpeny ugyanis olyan ruhadarab, amit mindkét nem tagjai előszeretettel viselnek a munkahelyükön. Látogasson el a webshopba és szerezzen be egy minőségi munkaruhát!

spacer