hőmérséklet érzékelő

Fűtésszabályozás a hőmérséklet érzékelő segítségével

A kényelem biztosításához szükség van a lakáson belül olyan egyedi termékek, rendszerek alkalmazására, amelyek valóban képesek arra, hogy kiszolgálják a felmerülő igényeket. A friss levegő mellett, amire érdemes kiemelt figyelmet szentelni, az ideális hőmérséklet biztosítása. A hőmérséklet érzékelő kulcsfontosságú szerepet játszhat ebben.

A hatékony készülék a Fibaro The Heat Controller Starter Pack részeként érhető el. Ennek része a termosztatikus távvezérelhető fej, amit a radiátorszelepre kell csatlakoztatni. A hőmérséklet érzékelő feladata, hogy távolabb helyezve a hőforrástól, vezeték nélküli módon küldi az adatokat, aminek függvényében a fűtőtest működése befolyásolható. Ilyen formában érhető el, hogy a kívánt meleg ott érvényesüljön, ahol gyakrabban tartózkodunk.

A hőmérséklet érzékelő rendelkezik egy beépített akkumulátorral, amit USB portról lehet tölteni. Itt a lehetőség és az idő arra, hogy megtörténjen a felkészülés minél előbb az újabb fűtési szezonra, a smartandhome.hu weboldalon elérhető professzionális termékek beszerzésével és használatával!

spacer