fehér öntapadós fólia

Fehér öntapadós fólia matt és fényes kivitelben

Kíváncsi vagy, hogy melyik tapéta a legmegfelelőbb a dekorációs projektedhez? A tapéták piacán a legnépszerűbb típus a fehér öntapadós fólia, amit számos felületre könnyen felragaszthatsz.

Azok, akik egyszerű módot keresnek a dekoráció testreszabásához, anélkül, hogy valami tartósabb dologban kéne gondolkodniuk, örömüket lelhetik az ilyen termékekben, hiszen számos előnnyel járnak. A fehér öntapadós fólia rengeteg lehetőséget kínál az otthonod díszítésére.

Ez a könnyen kezelhető anyag vinilből készül. Számos felületre felhordható és az eltávolításkor nem okoz semmilyen gondot, így akkor cseréled le, amikor szeretnéd. Ellentétben a hagyományos előre ragasztott tapétákkal, amelyek felviteléhez meg kell nedvesíteni a ragasztott hátlapot és nem lehet eltávolítani csak nagyon nehezen, az ilyen megoldások kapóra jöhetnek.

Egyszerűen húzd le a hátlapot, majd ragaszd a kívánt felületre! A fehér öntapadós fólia használatához tehát nincs szükség vízre sem, ha pedig készen állsz az eltávolításra, egyszerűen húzd le, a felület pedig érintetlen marad!

spacer