Kommunikáció, menedzsment, kontrolling

Fejlett Oracle adatbáziskezelő

Elég nehéz lenne felvennie a versenyt annak a vállalatnak, amelyik még mindig a papíralapú ügyintézést alkalmazza. A winner.hu/erp weboldalon bővebben olvashatunk arról, hogy mik az előnyei egy fejlett online ügyviteli szoftvernek.

Előnyt jelent a cégen belül, illetve megkönnyíti a partnerekkel való kommunikációt. A WinNer ügyviteli megoldása forradalminak számít, hiszen sikerült megreformálniuk az Oracle-nek köszönhetően az adatbázis kezelést.

Egy olyan sokoldalú rendszert hoztak létre, amit a kis- és nagyvállalkozások, de még a start up-ok is sikerrel hasznosíthatnak. A közmű szolgáltatásokkal foglalkozó cégek, a mezőgazdasági nagykereskedelmek, de a gépipari vállalkozások is alkalmazhatják azokat a modulokat, amelyek felgyorsítják a menedzsmentet és a kontrollinget.

A winner.hu/erp honlapot böngészve az is hamar nyilvánvalóvá válik, hogy a fejlesztések még korántsem értek véget, hiszen a szakemberek folyamatosan azon dolgoznak, hogy még kifinomultabbá tegyék az ERP WinNer ügyviteli rendszert.

spacer