online fizetési mód

Fizetési módok az e-kereskedelemben: mik a lehetőségek?

A különféle vállalkozások számos modern, ugyanakkor egyszerű és letisztult online fizetési mód közül választhatnak mostanság. Többféle online fizetési mód is elterjedt az e-kereskedelemben. A Novopayment megbízható online bankkártyás fizetési lehetőségeinek hála pedig minden ügyfél könnyebben tud majd fizetni, a nagy megelégedettségükre.

Arról a cégről van szó, amelyik már több éve sikeresen működik együtt több olyan fizetési szolgáltatóval, ami Európában régóta nagy népszerűségnek örvend. A saját és persze a partnerek bankkártyás fizetési módszereit külön vagy akár kombinálva is biztosítani képes ez. Ennek eredményeként pedig minden kliens biztosra veheti, hogy a legjobb, az igényekhez maximálisan passzoló megoldáshoz juthat hozzá.

A Novopayment garantálja mérettől és iparágtól függetlenül a páratlan és innovatív kereskedői szolgáltatásokat. Teljesen mindegy, hogy egy kisebb családi cégről van szó, esetleg egy nemzetközi szinten is sikeresnek mondható vállalkozásról, teljes mértékben meg lehet bízni az általuk biztosított online fizetési módszerekben.

Az online bankkártyás fizetés elfogadása ma már szinte kivétel nélkül nélkülözhetetlennek számít a kereskedelmi élet minden egyes területén. Természetesen az online webshopoknál egyenesen pótolhatatlan. A novopayment.hu mellett azért döntenek sokan, mert ez használatra kész szoftver modulokkal, úgynevezett pluginekkel támogatja a legnépszerűbb webshop rendszereket annak érdekében, hogy a telepítés után már azonnal használni lehessen az új fizetési megoldásokat.

Az online értékesítésben rejlő lehetőségeket a Novopayment rendszereivel hatékonyan ki lehet aknázni. Egy nyereséges, sikeres online áruházhoz elengedhetetlenek az átlátható és biztonságos fizetési módok. Ami talán a legfontosabb előny, hogy számtalan fizetési mód áll rendelkezésre. A cég a bankkártyás fizetésnél egyetlen egy kezelőfelületen belül fogad el minden általános hitel és betétkártyát. Aki még több infóhoz szeretne jutni a cégről, jól teszi, ha még ma ellátogat a novopayment.hu oldalára.

spacer