Elektromos fűnyíró kiemelkedő teljesítménnyel

Gazdaságos megoldás az AL KO elektromos fűnyíró

Egyszerű és praktikus, mégis a legmodernebb technológia található a borítás alatt, ami rendkívüli módon megnöveli az élettartamát és ezért a rendszeres karbantartás sem szükséges.

Az AL KO elektromos fűnyíró meglepően csendes működés közben. Ez a villanymotornak és a borításnak köszönhető elsősorban. A benzines változatok ezzel szemben nagy zajt csapnak és a káros anyagoknak a kibocsátása sem egy elhanyagolható tény az esetükben.

Az AL KO elektromos fűnyíró ezzel szemben egy zöldebb technológiát használ és a mai változatok fogyasztása is elhanyagolhatónak mondható. Hosszú időn keresztül képes problémamentesen üzemelni, egyenletes hatékonysággal. Amit hátrányként róható fel az AL KO elektromos fűnyíróknak az a hatótáv, mert ez attól függ, hogy mekkora hosszabbító áll a rendelkezésünkre.

Szűk területen fokozottan figyelnünk kell az elektromos vezetékre, nehogy véletlenül az AL KO elektromos fűnyíró alá kerüljön, mert ez balesethez és a kisgép meghibásodásához vezethet. A denakert.hu webáruháznak hála a fűnyírók bizonyos típusainak a kiszállítása ingyenes.

spacer