Vonalkód nyomtatók és olvasó

Vonalkód nyomtató többféle kivitelben

Aki szeretne versenyképes maradni, annak alaposan körül kell néznie, hogy milyen eszközöket és berendezéseket választ a vállalkozásának felfuttatásához.

A körülményes papíralapú korszaknak már vége! Mindent számítógépek vezérelnek, ami jelentősen felgyorsítja a munkát. A vonalkód nyomtató kezelése egyszerű és könnyen elsajátítható. A használatával rengeteg időt spórolhatunk meg, mert nem kell kézzel felcímkézni egyenként minden árucikket.

A vonalkód nyomtató egyszerre nagymennyiségben képes előállítani a különféle mintákkal, feliratokkal ellátott címkéket. Hogyha a Thermal transzfer változat mellett döntünk, akkor szinte bármilyen anyagra nyomtathatunk, mivel ez a berendezés műanyag festékszalagot használ, ellentétben a Direkt termál változattal, amivel csak hőérzékeny papírra készíthetünk nyomatokat.

Tény és való, hogy ez utóbbi sokkal gazdaságosabb választás, mivel a Thermal transzfert használó vonalkód nyomtató esetében folyamatosan gondoskodni kell a festékszalagról. A digicode.hu kínálatában mindkét változat megtalálható ipari, asztali, illetve hordozható formában.

spacer