gyerek téli csizma

Gyerek téli csizma – hogyan válasszuk ki a megfelelő méretet?

A megfelelő lábbeli kiválasztása a hideg évszakra nem a legegyszerűbb dolog. Azt szeretné, hogy a kis lábak melegen és szárazon maradjanak, ugyanakkor a lábbeli könnyen és gyorsan fel- és levehető legyen? A gyerek téli csizma mindezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik.

Jól tudjuk, hogy a téli lábbelik az aranyos megjelenésükkel könnyen rabul ejthetik a szíveket. Színes felső részük, kiálló báránybőr bélésük és egyéb részleteik még vonzóbbá teszik ezeket, de a gyerek téli csizma kiválasztásakor a külsőségek számítanak a legkevésbé. A kényelmet és a magas funkcionalitást feltűnő megjelenéssel ötvöző lábbelik éppen úgy gondoskodnak a hőszigetelésről, mint a mindennapi divatos stílusról. Szerencsére, a méret meghatározására otthon is van lehetőség!

Egyszerűen helyezzük a gyermek lábát egy papírlapra, majd rajzoljuk meg a körvonalát, a tollat derékszögben tartva a papíron. Ezután mérjük meg a körvonal hosszát, és adjunk hozzá 1 cm ráhagyást. Majd nézzük meg a gyerek téli csizma mérettáblázatot és az eredményt hasonlítsuk össze az ott megadott méretekkel!

spacer