köldök sérvkötő

Egyeseknek elengedhetetlen a köldök sérvkötő

Nagyon sok ember küzd köldöksérvvel. Vannak, akiknek operációra is szükségük van ahhoz, hogy a tüneteiket enyhítsék. Ugyanakkor a köldök sérvkötő viselése megelőzés céljából is indokolt, de műtét után biztosan javasolt. Ez általában speciális, rugalmas anyagból készül és kompressziós hatása van. Az anatómiai kiképzés és a jól elosztott megerősítés által kiválóan megtámasztja a hastájékot.

A smartmedical.hu webáruház kínálatában helyet kapott REX-SAN köldök sérvkötő fehér színű, az elülső részének magassága 27, a hátsó részének 16, a tépőzár szélessége pedig 10 cm. A részletesebb leírását és paramétereit megismerhetjük a weblapon.

Ideális választás elsősorban a már meglévő sérvek kezelésére, másodsorban az elődomborodó has sérvének megelőzésére. Semleges mosószerrel, kézzel, 40 fokon szépen tisztítható. A webshopból könnyen, alig pár lépéssel megrendelhető, korrekt áron, mindössze 13 890 Ft-ért. Ha probléma van, akkor a köldök sérvkötő nélkülözhetetlen kiegészítő, a használatának fontosságát nem szabad elbagatellizálni.

spacer