Aviva módszer

Női hormontorna: ilyen panaszok esetén segíthet az Aviva módszer

Általános tendencia, hogy nőgyógyászati problémákkal a hölgyek szakorvoshoz fordulnak, csak kevesen adnak esélyt a természetes módszereknek. Pedig ez nagy hiba, hiszen például a megfelelő mozgásformával remekül enyhíthetőek, akár meg is szüntethetőek egyes panaszok. A valtozasmuhely.hu weboldalon az ilyen esetekre is kitérnek. Nagyon sok nő szenved minden hónapban a fájdalmas menstruációtól, ami nagymértékben megkeseríti azokat az ominózus napokat.

Nem ritka továbbá a rendszertelen ciklus sem, de a ciszta, mióma, polip és a klimax tünetei is rendkívül kellemetlenek. Az Aviva tornagyakorlatok fókuszában áll különböző nőgyógyászati problémák megszüntetése. Egyensúlyba hozható ezekkel a hormonháztartás, enyhíthetőek a menstruációs fájdalmak, lehetővé válik a havi rendszerességű, fájdalommentes, normális vérzéssel járó 3-5 napos menstruáció elérése.

Van remény a petefészek ciszta, a policisztás ovárium szindróma (PCOS), illetve a fent felsorolt problémák tüneteinek enyhítésére, megszüntetésére is az Aviva módszerrel. Ugyanakkor, a gyermekre vágyóknak is kimondottan hatékony az Aviva torna, mivel ezzel elősegíthető a peteérés, serkenthető az ovuláció. Továbbá, a metódus hozzájárul a hormonális eredetű súlytöbblet esetén az optimális testsúly eléréséhez és megtartásához. Szülés után, az Aviva tornával megszüntethető az indokolatlan tejelválasztás, valamint optimalizálható szoptatás idején a tejmennyiség. Az Aviva módszerben léteznek külön gyakorlatsorok a várandósság alatti és utáni vizelettartási problémákra.

A valtozasmuhely.hu weboldalon a módszer összes hatását megismerhetjük, valamint annak hatásmechanizmusait. Ugyancsak a portálon tudunk jelentkezni a tanfolyamra, ami lényegében mindössze 4 órát tart. Ez idő alatt könnyen elsajátíthatjuk a gyakorlatokat, amelyeket később önállóan végezhetünk. Szívesen fogjuk majd a gyakorlatokat csinálni, pláne, ha látjuk az eredményét. Lehet, hogy az Aviva metódusnak köszönhetően nem lesz szükségünk szakorvosi segítségre, így kellemetlenséget, időt, pénzt spórolhatunk.

spacer