Gyerekmotor jó áron

Manapság már egy úgynevezett motorizált világban élünk, így nem csoda, ha gyermekeink is imádják a különböző járműket, bicikliket, quadokat és mindenféle járgányt, amelyek segítségével száguldozhatnak.

Ezek közé tartozik a gyerekmotor is, amit most ettől a cégtől jó áron megvásárolhat örökmozgó csemetéje számára. Németországból importált minőségi és különleges termékeket találhat a választékban. Valamennyi nálunk vásárolt terméket ingyenesen összeszerelünk és a házhozszállítás is ingyenes, a legtöbb termék esetében.

Ha gyerekmotor vásárlásán gondolkodik, ajánljuk figyelmébe a PS50 Rocket Sport modellt, ami a kis „zsebmotor” egyik csúcsmodellje. Ez egy igazi kis rakéta, akár 65 km/h sebességet is elérhet, de a beépített fojtószelep segítségével, akár 10 km/h-ra is csökkenthető ez a sebesség.

Össztömege csupán 30 kg, így könnyen szállítható, viszont különleges motorozási élményt képes nyújtani, a motorsport legifjabb rajongói számára. Lepje meg Ön is gyermekét egy ilyen csodálatos járművel, amit online is megrendelhet!

spacer