A felvevős vevőegység szabadabb életet biztosít

Mit tehet abban az esetben, ha a tévében mindenképpen meg szeretne nézni egy filmet vagy egy műsort, azonban éppen akkor van halaszthatatlan programja? Ilyenkor jól jöhet a felvevős vevőegység segítsége, amivel szabadabban alakíthatja az életét.

A készülék gondoskodik arról, hogy felvételre kerüljenek a tévében futó aktuális műsorok, tehát Ön nyugodtan elmehet otthonról, ha éppen dolga akad. Lehetőség van a felvevős vevőegység azonnali és időzített beállítására is. Azok vehetik igénybe az Invitel ügyfelei közül ezt a szolgáltatást, akik optikai, illetve VDSL szolgáltatási területen laknak.

A felvevős vevőegység segítségével több mint 6 órányi tartalmat is lehet rögzíteni, majd egy tetszőleges időpontban visszanézni. Szerencsére bármelyik csatorna szóba jöhet a berendezés szempontjából, ezért nagyon kényelmesen meg lehet oldani a műsorok rögzítését minden esetben.

Ha Önnek elnyerte a tetszését ez a lehetőség, akkor hívja fel az Invitelt és kérdezze meg, hogy mit kell tennie a felvevős vevőegység megrendelése érdekében!

spacer