szakítógép

Hajlítópróba a szakítógéppel? Lehetséges!

A nagyobb szilárdsággal bíró tárgyak, amelyek biztonsági szerepet látnak el, nem lehetnek silány minőségűek. A kérdés joggal merül fel minden hegymászóban vagy alpinistában karabiner vásárlás közben, hogy elég erős-e az adott darab, hogy a levegőben lógva megtartsa a súlyát?

Bizton állíthatjuk, hogy ezeket és sok más hasonló terméket szakítógép által vizsgálnak meg. A nyomásgyakorlás által olyan nagy erővel hatnak a tárgyakra, ami már általános terhelésen felüli. Nos, a mérőrendszer nem csupán azt képes kimutatni, hogy hány kilónál megy tönkre egy árucikk, hanem ezen felül többféle adatot jelenít meg a számítógép képernyőjén. A szakítógép, a nevéből adódóan, főleg valaminek a széthúzására alkalmas, viszont összenyomásra is beprogramozható.

A szakítógép összesen 5 fajta vizsgálatra képes, amelyeket most nem sorolunk fel, de ezek között ott van a hajlítás is. Amennyiben részletesebb adatokra kíváncsi a Barrus White termékcsaláddal kapcsolatban, akkor klikkeljen a szakitogep.hu linkre! Itt képeket, leírásokat és a megrendeléshez szükséges adatokat találhatja meg minden érdeklődő.

spacer