Harag, egy film a hősies helytállásról

A második világháború vége előtt néhány héttel, egy 5 fős harckocsis egység a német vonalak mögött küzd a túlerővel az életben maradásáért. Így lehetne röviden összefoglalni a Harag cselekményét.

A zseniális háborús film azonban ennél jóval többről szól: kitartásról, bajtársiasságról, reményről, hitről és becsületről. A maroknyi legénység halálmegvető bátorsággal néz szemben a többszörös túlerővel, hiszen bíznak egymásban és a Harag nevű harckocsijukban, hogy az majd menedéket nyújt számukra és megvédi őket az ellenségtől.

A háború vége felé már fáradtak, bosszúsak és elcsigázottak a katonák, de a harci kedvük még mindig a régi. Elszántak és mindenképpen véghez akarják vinni a feladatukat, még akkor is, ha az életükbe kerül. A Harag, Brad Pitt főszereplésével, az utóbbi évek legsikeresebb háborús alkotása, ami magával ragadja a nézőket.

A több mint két órás film minden perce izgalmakban és meglepetésekben bővelkedik. Ha még nem láttad, de szereted a háborús filmeket, akkor mindenképpen nézd meg! Már DVD is megvásárolható a film!

spacer