elakadásjelző háromszög

Hasznos és kötelező az elakadásjelző háromszög

Soha nem tudhatjuk, hogy eljuthatunk-e szerencsésen A pontból B pontba, hiszen az élet kiszámíthatatlan. Előfordulhat az úton egy defekt, amikor az egészségünk és a jármű épségének érdekében, elakadásjelző háromszög használata válik szükségessé. Nagyon fontos kellék, nem hiába előírják a KRESZ szabályok is az alkalmazását.

Lakott területen kívül kötelező kitenni, ha elromlik a gépkocsi és a meghibásodás miatt félre kell állni az út szélére. Mert az elakadásjelző háromszög segítségével jelezhetjük a mellettünk elhaladó sofőröknek, hogy az autónk lerobbant és esetleg segítségre szorulunk. Persze, elsősorban azért fontos a kihelyezése, mert így a többi autós lát bennünket és lelassítanak, elkerülve a még nagyobb bajt.

Amennyiben az Ön célja kiváló minőségű elakadásjelző háromszög vásárlása, akkor most a legjobb helyen jár, ugyanis a netpolc.hu webáruház kínálatában talál ilyen termékeket. Nem kerül sok pénzbe, mindössze pár ezer az ára. Ne kockáztassa a biztonságát, sem a büntetést, hanem rendelje meg az elakadásjelző háromszöget!

spacer