Okosórák

Hódítanak a Samsung okosórák

A magyar nyelvű menüvel kapható fitnesz vagy hasonló neveken is ismert okosórák nagyon kedveltek az aktív életet élők körében.

Az utóbbi időben viszont a Samsung okosórák azoknál is kedvelt darab lett, akik a lustálkodó életmódot egy fittebb és ellenőrzöttebb változatra akarják cserélni. Bár a legtöbb smart watch elsősorban az aktivitást követi figyelemmel, addig a Samsung okosórák utasítanak is arra, hogy mit csináljon a viselője.

Figyelmezteti, ha az ülőmunka mennyisége már megköveteli a nyújtózkodást vagy egyéb tornagyakorlatokat, méri a pulzust és a vérnyomást is, ráadásul zenét is sugározhat azoknak, akiknek ennyi hiányzik ahhoz, hogy kedvet kapjanak a futáshoz. A Samsung okosórák termékismertetőjénél Ön is megtalálja a fontosabb paramétereket.

Láthatja a termékre kibocsátott tanúsítvány típusát is vagy azt, hogy mennyire erős akkumulátorral rendelkezik. Cégünk nemcsak a termék minőségére figyel oda, hanem az azzal járó szolgáltatások, logisztikai feladatok gördülékenységére is. Amennyiben rendel valamit tőlünk, akár 1 munkanapon belül kézhez is kapja!

spacer