lombfúvó

Lombfúvó a kényelmes munkáért

Ősz elején érdemes felkészülni arra, hogy hamarosan nagymennyiségben jelennek meg a fák alatt a lehulló levelek. Ezeknek az összegyűjtése nem minden esetben indokolt, de amennyiben mégis, akkor érdemes azt kényelmesen megtenni, ha már módunkban áll. A nagyteljesítménnyel rendelkező lombfúvó berendezés segítségével nem fogunk megizzadni, ugyanis a feladat java részét a technika elvégzi helyettünk.

Nekünk szinte csak a koordináció jut és végül az avar bezsákolása, elszállítása. A lombfúvó előnyeit leginkább csak akkor fogja valaki megismerni, ha a kezébe veszi ezt a készüléket és munkához lát vele. Gyakran csak azokon a helyszíneken kerül bevetésre, ahol közvetlen útvonal van kijelölve.

Ez lehet például egy járda. Ennek a felszínéről elég csak arrébb hessegetni a leveleket, hogy azok ne okozzanak balesetet, hiszen gyakran csúszóssá teszik a körülményeket. A lombfúvó ilyenkor valóban megfizethetetlen, ugyanis gyorsan és hatékonyan dolgozik. Nem kell seprűt vagy gereblyét ragadnunk, mert egy kellemes reggeli séta közben is elvégezhetjük ezt a fontos munkát.

spacer