Női bugyi

Hogyan válasszunk női bugyit?

A női stílus a részletekkel kezdődik. Különösen fontos részlet a női bugyi. Az intim gardrób ezen tartozéka sokat tud mesélni a tulajdonosáról, végtére is azt a pillanatnyi hangulatunktól függően és egy adott alkalomra választjuk. Jelenleg az üzletek polcain hatalmas választék áll rendelkezésre a különböző stílusokból: tangák, féltangák, franciák és varrás nélküli modellek. A tökéletesen illeszkedő fazon kiválasztásánál nagyon fontos tudni a női bugyi méretét.

A női fehérnemű ezen típusára először is azért van szükség, hogy megvédjék az érzékeny területeket a fertőzésektől, valamint a ruhák által okozott súrlódásoktól. Fontos, hogy ez a tartozék kényelmes legyen, ezért ügyeljen a varrásokra és az anyagra, amiből készült! A női bugyi méretének meghatározásához a derekat és a csípőt kell figyelembe venni. Annak érdekében, hogy az eredmény a lehető legpontosabb legyen, javaslott a méréseket fehérneműben vagy vékony ruhában végezni. A méret kiválasztásának legjobb módja maga a próba. Hosszú ideig a vékony testalkatú lányok voltak divatosak, de manapság a buja formák tulajdonosai ismét népszerűek lettek. Az ilyen alkattal rendelkező fiatal hölgyek nőiesebbek és vonzóbbak. A nagyméretű szexi fehérnemű segít kiemelni a vonalaik szépségét. Annak érdekében, hogy az erotikus alsóruházat megvásárlása elégedettséggel töltse el, különös figyelmet kell fordítani néhány fontos szabályra az intim ruhásszekrény részleteinek kiválasztásakor. Csakis a saját méretének megfelelő nagyméretű szexi fehérneműt vásároljon!

Ehhez nagy segítséget jelent, ha elvégez néhány mérést, ami segít kiválasztani a megfelelő fehérnemű modellt. Ezen kívül fontos előnyben részesíteni a természetes anyagokat, amelyek jól tartják formájukat és könnyen tisztíthatóak. Nyáron a selyem alsóneműk lesznek a legkényelmesebbek, télen pedig pamutból készült termékek. A nagyméretű szexi fehérnemű formájának kifejezetten az Ön alakjához kell illeszkednie. Amennyiben dús keblei vannak, akkor tanácsos vastag pántokkal ellátott melltartót választani.

spacer