kék öltöny

Ilyen kék öltöny szettel könnyű jól mutatni

Munkája során és a mindennapokban is szüksége van egy olyan elegáns öltözetre, amely egyúttal megfelelő kényelmet és a kombinálhatóság lehetőségét egyaránt biztosítja? Akkor Önnek való a kék öltöny, ami valódi jolly jokernek számít, és nagyon egyszerűen beszerezheti az elitedivat.hu webshopból. Igazán megérnek egy pillantást ezek a kék öltöny szettek. Nagyon jól néznek ki ezek az öltönyök, és még vagányabbá tehetők, mindössze néhány alapszabályt kell ehhez betartani.

Klasszikus szín a kék, amely szinte minden férfinak jól áll, ugyanúgy megfelel irodai viseletnek, mint társasági eseményre, esküvőre vagy egyéb ünnepi alkalomra. Hordható inggel, nyakkendővel, pólóval egyaránt, nyáron pedig azért jelent jó választást, mert kevésbé meleg, mint a sötétszürke és fekete társai. A kék öltönnyel viselt kiegészítőket mindig az adott alkalomnak megfelelően kell kiválasztani, hiszen például esküvőre nem viselünk garbót vagy pólót, de az irodai viseletet is az elvárt normákhoz kell igazítani.

A kék öltönyhöz nemcsak fehér inget, hanem világoskéket, világos rózsaszínűt, sötétkéket, szürkét és pinket is viselhetünk, a pólók közül pedig a hófehér és fekete mellett nyugodtan választható a szürke is. De vigyázat! Semmiképpen ne vegyünk fel egy kifakult, elszíneződött pólót az öltönyhöz! És van még egy fontos alapszabály, mégpedig az, hogy kék öltönyhöz soha nem szabad bő, laza pólót viselni! A garbó azoknak a férfiaknak áll jól, akiknek hosszú, karcsú nyaka és sportos testalkata van. Aztán nagyon jól kell kiválasztani a nyakkendőt, úgy típusban, mint színben ahhoz, hogy a megjelenés tökéletes legyen.

Nos, napjainkban a slim fazonok a legdivatosabbak, a színek közül pedig a kék öltöny mellé egyértelműen a kék és a sötétkék nyakkendő a legjobb választás. Merészebb urak izgalmas színeket is kipróbálhatnak. Kiváló darab a kék öltöny cipőválasztás szempontjából is, mert ehhez a fekete, a világos- és a sötétbarna cipő egyaránt remekül illik. Bármely korosztály számára ideális egy élénk árnyalatú, fényes kék öltöny és hegyesebb orrú, vizslabarna bőrcipő.

spacer