bbq smoker

A BBQ smoker egyedi aromát ad a húsnak

Ki ne szeretné az ízletes, omlós, füstölt húst az otthonában sűrűn élvezni? Amennyiben erre vágyik, akkor egy BBQ smoker kell Önnek! Teljesen mindegy, hogy csak kezdő vagy már tapasztalt grillező, ezt a vételt nem fogja megbánni! Egy ilyen masina csodát tesz az ételekkel, amiket belehelyezünk.

Ezek tulajdonképpen vizes füstölők, amelyek megfelelőek sütésre, grillezésre és BBQ-ra is. Például, ha éppen halat szeretnénk készíteni, fel lehet benne lógatni, így tökéletesen átjárja majd a füst, amitől igazán egyedi aromája lesz. A BBQ smoker egyedi ízvilággal ajándékozza meg, egyébként pedig kutatások szerint a füstölés egészséges is, nem csupán finom.

Beépített hőmérséklet szabályzóval vannak ellátva, tehát az ellenőrzése alatt tarthatja az egész műveletet. Ezek a smokerek léteznek többféle formában, tartósak és jól szigeteltek, mert meg kell tartaniuk a hőt és a levegőt is a tökéletes füstöléshez. Bennük a hús lassan megfüstölődik és megsül, ízekben gazdag, ráadásul nagyon puha lesz. A BBQ smoker ereje a lassú, akár órákon át tartó sütés, így a hús szét fog omlani a szánkban.

spacer